Pas op: we zijn uitzonderlijk gesloten op 13-01


Welkom bij GofG

Bij ons kan u terecht om het pure genot van wijn te beleven. Goed gemaakte wijnen uit de traditionele wijnlanden zoals Frankrijk, Italië & Spanje en minder bekende wijnlanden zoals Kroatië, variërend van toegankelijke biologische wijnen tot prachtige kwaliteitswijnen van bekende wijnhuizen die onderdeel uitmaken van de hoogste classificaties. 

Frankrijk en wijn?  Een wereldbekend wijnland dat een indrukwekkende lijst van gebieden, aangepaste druivensoorten en kwaliteit van wijnen kan voorleggen. Kroatië en wijn? Een nog onbekende combinatie bij de meeste wijnliefhebbers. Zonde, want Kroatië ligt op een uitstekende lokatie, de wijngaarden liggen op een goede grond en er zijn veel inheemse druivensoorten die zorgen voor een uniek product. 

Onze ambitie is het bekende en het onbekende te combineren op onze kaart, aangevuld met bijpassende koude en warme tapas.


De wijnkaart is met zorg samengesteld en bestaat uit ruim 20 goede en, indien mogelijk, biologische of biodynamische wijnen die allemaal per glas te bestellen zijn.

Deze wijnen worden na opening bewaard in een geavanceerd wijnbewaarsysteem, waardoor de wijnen na opening in topconditie blijven. 

Onze bierkaart wordt bewust beperkt gehouden tot enkele pareltjes uit de streek.

Nieuws

Italiaanse Fatalone Primitivo Gioia del Colle op onze kaart

17 januari 2019

Unieke expressie van de Primitivo druif op de bijzondere terroir van Gioia del Colle, biologische cultuur in de wijngaard en volrijpe fruit van de Primitivo druif: als je al veel soorten wijn hebt gedronken en eens wat anders wilt proberen!

Vanaf maart 2019 op onze kaart.

Ontdek ook onze koude en warme tapas =>